Uređaji za ravnanje kose
Uređaji za oblikovanje kose
Sušila za kosu
Uvijači za kosu
Uređaji za uvijanje kose

Kosa 

Volite svoju kosu, svaki put

Mi smo se posvetili pomaganju ženama, kako bi imale kosu kakvu žele. Naš asortiman proizvoda poštuje i njeguje kosu, pružajući frizuru kakvu želite, uvijek. 

Ravno do vrha:  Fiksirajte glatku frizuru, s našim širokim asortimanom uređaja za ravnanje kose. Odaberite uređaje za ravnanje koji će odgovarati vašem tipu kose i koji će ukrotiti vlasi koje strše, stvarajući sjajne, prekrasne frizure. Među karakteristikama asortimana su brzo zagrijavanje (već od 10 sekundi) i funkcija memoriranja temperaturne postavke, pa uvijek možete namjestiti pravu temperaturu za vaš tip kose. 

Sa stilom: Kreirajte fantastičan volumen i uvojke svih veličina. Neovisno o tome volite li mijenjati izgled ili obožavate vaš jedinstveni izgled s potpisom, naš asortiman uređaja za oblikovanje kose je napravljen za jednostavno korištenje kod kuće i dostupan je u različitim veličinama. Odaberite između uređaja s keratinom, koji jačaju kosu ili uređaja koji rade s parom ili zrakom i pronađite proizvod koji će održavati vaš stil.

Magični štap: Naše hvataljke i štapovi za uvijanje kose kreiraju savršene uvojke u veličinama koje vi odaberete. Kreirajte super glatke rezultate, s hvataljkama kako biste fiksirali svoju frizuru za cijeli dan, ili oblikujte svoju kosu dok ste u pokretu, s Anywhere Curls uređajem. Nikada nije bilo lakše kreirati prekrasne uvojke.  

Diva s uvijačima: Alat za ljepotu koji odolijeva vremenu i samo postaje sve bolji. Naši uvijači za kosu imaju ekskluzivnu jezgru s voskom, koja je napravljena kako bi lagano otpuštala toplinu i kreirala definirane uvojke. Tehnologija keramike i iona koristi se za sjaj bez stršećih vlasi, što je savršeno za kreiranje super sjajnog izgleda. 

Super sušila za kosu: Neovisno o vašem tipu kose, tu smo kako bismo vam pomogli posušiti kosu na najbolji način. Započnite svoje putovanje prema fantastičnoj kosi, s našim asortimanom sušila za kosu koja su dizajnirali stručnjaci. Od turbo snage do kompaktnog putnog sušila, tu je sušilo koje će vam savršeno odgovarati.  

Potezi četkom: Za glatku i ravnu kosu ili jaku fen frizuru. Kvalitetna četka za kosu je ženin najbolji prijatelj, a mi imamo izbor četki za kosu koje omogućuju zabavno i elegantno oblikovanje kose.  

Use translation key: CONVAR_DESCRIPTION